Over mij

Ik ben geboren in het Noord Brabantse Goirle en opgegroeid in de bruisende textielstad Tilburg.

Als jongen was ik het liefst op avontuur met mijn beste vriend. Zodra school uit was gingen we er samen op uit om te ontdekken, hutten te bouwen en te klauteren.

Na mijn studie aan de HAS heb ik, als ingenieur, het voorrecht gehad om mensen en teams te mogen aansturen en coachen. In deze positie ontdekte ik dat relationele gebeurtenissen de grootste impact hadden op het levensgeluk van deze mensen.

Het duurde tot 2013 voordat ik toe kon geven dat het coachen van mensen in hun relaties mijn echte passie is. Het was pas nadat ik zelf een relatiecrisis doorleeft had dat ik de keus kon maken om mijn carrière om te gooien. Nadat ik zelf de enorme impact had ervaren en ook de weg kende om er veel beter uit te komen heb ik in 2017 besloten om mensen te helpen in hun persoonlijke relaties. Eerst als vrijwilliger en sinds 2018 als gids & relatie coach.

Als geen ander begrijp ik wat een relatie nodig heeft om te floreren. In gesprekken pik ik er al snel uit welke hartsovertuigingen roet in het eten gooien. Die sensitiviteit is mijn talent. Dit combineer ik met een groot geduld, krachtig optimisme en een oprechte liefde voor mensen. Ik ben bereid de moeilijke issues aan te kaarten maar geef ook richting en advies.

Door mijn manier van coachen zullen zowel individuen als koppels zich veilig en begrepen voelen. Ik help mensen hun hart te openen, bewust te worden wie ze werkelijk zijn en om te gaan met de enorme krachten die in een gehavende relatie spelen. 

De mensen die ik coach zijn, in mijn ogen, helden. Ze gaan de confrontatie aan met de meest uitdagende persoon in hun leven: zichzelf.

Mijn motto is: bewaak je hart boven alles want vanuit je hart vormt zich jouw leven.